Generalitati tamplaria PVC

Activitatea de realizare a tamplariei pvc este relativ noua in Romania, insa vechimea sa este considerabila in Europa Occidentala. Tamplaria pvc reprezinta practic modalitatea de inchidere a cladirilor. Tamplaria pvc, excelent izolator termic, pretul foarte accesibil prin comparatie cu profilele din aluminiu (cu bariera termica/lemn stratificat). Tamplaria pvc este recomandata pentru o izolare termica si fonica cat mai buna, deasemeni, se recomanda cu un numar cat mai mare de camere (numarul de compartimente separate ce alcatuiesc profilul).
Tamplaria pvc, se prezinta intr-o varietate larga de culori, deasemeni, are o gama de imitatii de lemn, foarte populare in randul utilizatorilor; tamplaria pvc, reprezinta ponderea covarsitoare a comenzilor noastre.

Tamplaria pvc, prelucrată in atelierele MAZ CONSTRUCT, cu profile GEALAN şi feronerie Mako reprezinta standardul dumneavoastra de calitate.

Tamplaria pvc, si brandul MAZ CONSTRUCT va oferă protecţie totală faţă de orice surse de disconfort: tamplaria pvc, combate zgomotul si combate şocurile; tamplaria pvc, indeparteaza praful; tamplaria pvc, face in asa fel incat frigul sau căldura sa nu te mai deranjeze, indiferent de anotimp.

Căminul tău are nevoie de tamplaria pvc, marca MAZ CONSTRUCT.

 

-Sistemul de profile S 3000

-Sistemul de profile S 8000 IQ

-Decor Lemn

-Acrylcolor

-Alte produse GEALAN

 

Pagini web Bacau