Sistemul de profile S 8000 IQ

Sistemul de profile cu patru si sase camere interioare S 8000 IQ este un sistem complet care permite realizarea tamplariei care sa corespunda intru totul atat cerintelor de estetica dar si de izolatie termica in conditiile in care se vorbeste tot mai mult despre necesitatea adoptarii unor programe nationale de reabilitare termica a cladirilor in conformitate cu normele internationale referitoare la eficienta energetica si la protectia mediului inconjurator.
Noul sistem de profile cu patru sau sase camere dovedeste inca o data orientarea consecventa a firmei GEALAN catre cerintele pietei. Prin constructia acestuia cu sistem dublu de garnituri si cu o adancime de 74 mm, s-a urmarit obtinerea unui profil usor de prelucrat in procesul de productie a ferestrelor si imbunatatirea performantelor de izolatie termica si fonica fata de profilul tricameral.
Sistemul S 8000 se evidentiaza printr-un design atragator, prin proportii armonioase, muchii rotunjite, profile zvelte si suprafete stralucitoare.

Economia ca principiu

Sistemul de profile S 8000 IQ este produsul cel mai polivalent adus de GEALAN pe piata. La constructia acestui sistem etans de inchidere cu adancimea de constructie de 74 mm, s-a pus accentul pe economia si pe optimizarea consumului de materiale pentru prelucrarea fara probleme a sistemelor de ferestre.

Avantajele sistemului S 8000 IQ

  • constructia in 4 camere, 6 camere si adancimea de montare de 74 mm asigura o izolatie termica si fonica sporita;
  • geometria profilului este construita cu un optim de materiale fiind astfel foarte economic si nedaunator mediului inconjurator;
  • o camera principala mare pentru montarea barelor de rigidizare din otel;
  • e nevoie de o singura bara de rigidizare pentru rama, cercevea si stulp;
  • disponibil optional, pentru o clima ameliorata a incaperii si un confort imbunatatit, cu ajutorul sistemului de aerisire GECCO 3 – pentru schimbarea controlata a aerului din camera cu cel de afara;
  • pot fi achizitionate in nenumarate variante acrylcolor si folii cu decor de lemn

Cucereste toate simturile

Cand este vorba de locuinte in care designul joaca un rol important, alegerea duce in mod firesc catre cea mai noua generatie de profile S 8000 IQ plus. La dezvoltarea lor, pe langa departamentul tehnic au luat parte si designerii GEALAN. Rezultatul este reflectat de arhitectura profilului. Tocurile, cercevelele si baghetele de geam au linii atragatoare si elegante, accentuand individualitatea si grija pentru detaliu. Ferestrele din sistemul S 8000 IQ conving prin aspectul arcuit si contururile rotunjite.
Sistemul de profile cu 6 camere dispune de proprietati deosebite de izolatie termica datorita adancimii de constructie exceptionale, de 83 mm. Reduceti astfel costurile cu incalzirea si contribuiti considerabil la reducerea emisiilor de CO2. Mai mult, adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor si astfel mai multa stabilitate pentru fereastra. Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdaria, ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei. In plus, murdaria se indeparteaza extrem de usor de pe exteriorul rotunjit al tocului. Prin inserarea optionala a dispozitivului patentat de ventilatie GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL) preveniti activ formarea mucegaiului in special in zona pervazului.

Multiple combinatii posibile

Noile tocuri ale sistemului S 8000 IQ plus pot fi combinate cu cercevelele din sistemul standard S 8000 IQ, precum si cu cele din sistemul S 8000 IQ plus. In sistemul S 8000 IQ va stau la dispozitie cercevele cu 4, 5, 6 sau 7 camere. La fel, tocurile din sistemul S 8000 IQ cu 74 mm adancime de constructie, pot fi combinate cu cercevelele din sistemul S 8000 IQ plus. Datorita compatibilitatii ridicate intre sisteme, nu sunt necesare utilaje suplimentare in procesul de fabricatie. Numeroasele profile suplimentare fac posibila indeplinirea tuturor exigentelor cu privire la ferestre.

S8000S8000S8000

Pagini web Bacau