Sistemul de profile S 3000

Sistemul de profile cu 3 sau 5 camere interioare, doua garnituri si o adancime de constructie de 62 mm, se evidentiaza atat prin usurinta cu care se prelucreaza profilele din PVC in procesul de executie al ferestrelor si usilor cat si prin aspectul exterior placut dat de armonia proportiilor dintre toc si cercevea si contururile exterioare rotunjite.

Sistemul de profile S 3000 ofera optiuni de forma, dimensiune, modalitate de deschidere si culoare. Acesta este adecvat dotarii cu ferestre si usi atat a cladirilor moderne, cladirilor in stil rustic dar si cladirilor vechi la care se impune pastrarea stilului arhitectural. Cele doua planuri de etansare realizate cu garnituri continue, care nu ies in evidenta, asigura o protectie optima impotriva ploii torentiale si a curentului de aer. Faltul tocului este neted si fara canturi ceea ce permite o curatare usoara. Alaturi de geamurile izolatoare standard se pot folosi in cazul unor cereri speciale de izolatie termica, fonica si antiefractie, geamuri speciale cu grosimi de pana la 48 mm.

S3000S3000S3000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avantajele sistemului S 3000

  • sine pentru montarea sticlei cu garnituri extrudate: schimbare usoara, este vizibila doar o margine subtire a garniturii;
  • permite montarea modulelor de geamuri groase, optime pentru izolarea fonica: grosimea sticlei pana la 33 mm la cercevele cu suprafete decalate, pana la 49 mm la cercevele cu suprafete comune;
  • siguranta impotriva intrarii prin efractie datorita euro-canelurilor balamalelor mutate spre interior;
  • profil de toc cu garnituri de mijloc lipite;
  • canal oblic cu o camera de mari dimensiuni pentru colectarea apei: evacuare optima a apei prin inclinatia canalului, suprafata dreapta pentru capul surubului la diblurile pentru rama, usor de curatat;
  • prinderea balamalelor cu ajutorul mai multor pereti din PVC si elemente de sustinere;
  • multiple profile suplimentare, posibilitati optime pentru imbinari, legaturi, profile statice si latiri;
  • prin legaturile de pilon cu piese speciale de imbinare, este posibila o fixare de lunga durata a montantilor;
  • optional pentru o clima ameliorata a incaperii si un confort imbunatatit cu ajutorul sistemului de aerisire GECCO 3 – pentru schimbarea controlata a aerului din camera cu cel de afara;
  • pot fi achizitionate in nenumarate variante de folii decor;

Sistemul de etansare din sistemul de profile S 3000

Sistemul universal de etansare – sistemul S 3000, cu adancimea de montare de 62 mm, a fost creat pentru toate necesitatile constructiei de ferestre. Acesta iese in evidenta prin abilitatea sa de prelucrare rationala.

Detaliat, acest lucru inseamna: balamale identice pentru profilele de toc si cercevea; puncte de gaurire identice pentru montanti si pentru sprosuri si pentru sistemele de prindere cu dibluri; elemente de frezare identice pentru toti montantii si sprosuri; acelasi element de frezare de finisare pentru toate profilele de toc si de cercevele. Este disponibila o mare varietate de profile de cercevele cu diferite modele de suprafete precum si un model de profil cu cinci camere si o varianta ce centru reciclabil, compatibile cu cercevelele.

Sistemul de profile de design S 3000

O varianta deosebita in cadrul gamei S 3000 este sistemul de profile de design, al carui atu consta in varietatea de combinatii de design pentru casele private. Cercevele speciale cu zone vizibile foarte mici si rotunjiri armonice, permit constructia ferestrelor de filigran – exceland cele cu stulp.
Inclinatii de 10 grade la exteriorul cercevelelor si la imbinarea exterioara ofera un aspect convex, mai ales in zona stulpului, atribuindu-i o mare atractivitate. In interior apar aceleasi inclinatii in zona geamului si pe interiorul stulpului sugerand observatorului contururi fine si armonioase.
Pe langa tipul ferestrelor cu doua cercevele si cel cu stulp, sistemul de profile de design S 3000 include usi de balcon, care pot fi folosite pentru sisteme glisante paralele si rabatabile sau drept usi de acces secundare.

Garnitura INLINE

De cativa ani, Gealan formeaza etaloane cu garniturile Inline ascunse. Avantajul se regaseste in geometria de etansare egala pentru sticla si pentru toc. Astfel, dispare schimbul de garnituri la procedeul de montare a sticlei.
Garniturile au fost dimensionate astfel incat sa nu fie vizibile din interior sau exterior. In toate profilele principale garniturile pot fi colorate in alb papyrus (asemanator culorii RAL 9018) sau in negru.

Pagini web Bacau