Confectii metalice – o gama de produse foarte larga atat de necesare pentru constructori. Cu  confectii metalice se pot realiza atat structuri pentru hale, cat si pentru sedii birou sau case. Stalpi, grinzi, contravantuiri, panele, panouri de structura, panouri de suprafata, sandwich modular si multe altele, toate sunt tipuri de confectii metalice.

Din inox, fier forjat, cupru, tabla zincata si alte materiale, se pot fabrica confectii metalice din cele mai diverse materiale si la cele mai riguroase specificatii ale clientilor. Atat de raspandite au ajuns tehnicile de constructie bazate pe confectii metalice, incat, astazi, se folosesc pe scara larga inclusiv in construirea unor ansambluri complete.

Cu ajutorul confectii metalice de calitate,executate de MAZ CONSTRUCT,  veti putea construi mai repede, mai ieftin si mai profitabil, la o calitate mai mare. Mai mult, datorita modului in care se realizeaza, se poate asigura modularitatea prin utilizarea de confectii metalice, dar in acelasi timp se poate valorifica si eficienta termica a acestui tip de constructii.Optati pentru confectii metalice si costul investitiei dvs, va fi redus; confectii metalice, va garanteaza cel mai mic cost pe metru patrat construit

Alegeti confectii metalice, prin MAZ CONSTRUCT.

Pagini web Bacau