Acrylcolor

Fascinatia culorilor

Cu profilele de ferestre colorate puteti da accente variate fatadelor. Casele devin astfel la fel de inconfundabile ca si locatarii lor iar cladirile comerciale vor fi pline de farmec, atragand privirile trecatorilor. Durabile si stralucitoare peste ani, ferestrele acrylcolor fascineaza punandu-si amprenta decisiv pe estetica fatadelor modelate arhitectonic. Cu o grosime cu 0,5 mm mai mare decat a oricarui strat de vopsea, stratul exterior din plexiglas colorat are o rezistenta ridicata in fata agresivitatii intemperiilor cum ar fi soarele, vantul, ploaia sau variatiile bruste de temperatura. Ferestrele acrylcolor stralucesc ca in prima zi, caci suprafata exterioara mat-matasoasa, obtinuta printr-un procedeu special de slefuire, este insensibila la depunerile de praf. Profilele se curata usor si nu necesita intretinere – pe toata durata de viata a ferestrei.

Design

In arhitectura esteticul rezulta din armonia perfecta a culorii, formei si materialului, indiferent daca este vorba de cladiri istorice sau de locuinte moderne.
O importanta deosebita pentru aspectul fatadei revine ferestrelor colorate. Acestea nu doar marcheaza accente deosebite, ci si determina personalitatea cladirii.

Avantajele acrylcolor

Culori rezistente Acrilul este un material extrem de rezistent. Folosit de decenii in industria auto, nu isi pierde intensitatea nici macar dupa o folosinta indelungata, in cele mai dure conditii meteo.
Usor de intretinut Stratul acrilic protejeaza ferestrele contra exfolierilor si a crapaturilor, vopsirea periodica obisnuita a ferestrelor vechi fiind in totalitate eliminata. Ferestrele acrylcolor se intretin simplu prin curatare cu detergenti casnici.
Rezistent la zgarieturi Profilele acrylcolor au o suprafata lucioasa si neporoasa. Imbinarea la temperaturi foarte ridicate a PVC-ului alb cu stratul acrilic colorat determina o rezistenta sporita la zgarieturi a suprafetei exterioare. Slefuirea ulterioara nu permite depunerea prafului si a murdariei.  
Reflexie buna Razele soarelui sunt reflectate in mare parte de corpul profilului alb situat sub stratul acrilic. Astfel se reduce simtitor incalzirea profilelor, dilatarea acestora la temperaturi mari necreand probleme.
100% reciclabil Ferestrele din acrylcolor sunt complet reciclabile. Ferestrele vechi sunt regranulate si reprelucrate. Rezultatul este un material util, care poate fi refolosit pentru alte produse. Se asigura astfel un circuit inchis de reciclare a materialelor.

Gama de culori acrylcolor

1. nu este o vopsea sau o folie aplicata
2. este cu cca. 0,5 mm mai gros decat orice strat de vopsea
3. este rezistent la zgariere si insensibil
4. se imbina inseparabil cu profilul de baza
5. prezinta rezistenta impotriva exfolierii sau ciobirii
6. este usor de ingrijit si necesita intretinere minima

RAL 3011: rosu maroniu RAL 5002: albastru ultramarin
RAL 7015: gri ardezie RAL 6005: verde inchis
RAL 7040: gri fereastra RAL 7038: gri agat
RAL 9001: alb crem RAL 8014: maro sepia
argintiu similar RAL 9007 negru maroniu acrylcolor 02 similar RAL 8022
RAL 9006: alb aluminiu RAL 9010: Edelweiss

* Culorile apar cu titlu de prezentare si nu sunt identice. Pot exista diferente intre culorile din catalog si cele reale.

Pagini web Bacau